Försäljning

 

Isförsäljning

Isblästringsbolaget har försäljning av kolsyrepellets i flera olika storlekar: 1,7mm samt 3mm, 10mm samt 16mm. Hållbarheten och kyleffekten är samma oavsett pelletstorlek. Pellets tillverkas på beställning i samband med leveransen för att isen alltid skall var så färsk som möjligt då den når kunden. Kolsyreis kan levereras i förpackningar från 5kg – 350kg. Vi utför transport av is inom stor Göteborg till fast pris och till övriga delar av landet via fraktbolag eller transport i egen buss (pris avtalas efter leveransmängd och avstånd). Vi är kända för vår höga servicenivå vid våra leveranser av kolsyrepellets.

 
 

Triventeks Triblast-3

Triventeks Triblast-3 har nu producerat en blästermaskin med optimal användbarhet för både den enklare saneringen och den proffesionella rengöringen. Triventek har under 2011 lanserat Triblast 3 med fjärrstyrning. Fjärrstyrningen reglerar både lufttryck och is-mängd som sköts via en fjärrkontroll som bärs i bältet/fickan.

Se PDF

     
 

Pelletizer

Triventeks pelletizer är framtagen för stor flexibilitet och smidighet. Den har tagits fram för att kunna svara för alla olika kunders applikationer och med möjlighet för stationär drift eller att ta med sig ut till den aktuella arbetsplatsen, det enda som krävs när man kommer fram är co2 samt 3-fas,16 amp ström. Nu finns en nytt system, som medför att mängden Kolsyre-is som produceras per timme kan komma upp till 160 kg.

Se PDF

     
 

Recovery unit RE80 eller RE160 för pelletizer PE 80

Återvinningsanläggningen kopplas enkelt och smidigt till pelletizern via 4 stycken slangar med snabbkopplingar. återvinningsanläggningen är klar att användas efter ström anslutning. Med återvinningsanläggningen kan man spara 80 – 90% av den gas som annars går förlorad vid framställning av kolsyre pellets. För att få mer ingående data på Recovery unit RE 80 och RE 160 / återvinningsmaskin ber vi er att kontakta oss via telefon eller via mail på vår kontaktsida.

Se PDF

 
     
     

Linus Althinsson:   0709-734 995    •    E-post: linus.isab@gmail.com